MM MEDINA TRADING

MM MEDINA TRADING

Servis menguruskan pembelian barangan pukal (apa sahaja barang) dari china ke Malaysia & Indonesia

4000+

Pelanggan

150+

Produk

4.9

Rating Dari Pelanggan

SIAPAKAH KAMI?

MM MEDINA TRADING

MM Medina Trading bermula operasi pada tahun 2013. Bermula sebagai syarikat servis ejen yang menguruskan 100% pembelian barang klien kami dari China dan urusan logistic dan penghantaran sehingga barang sampai ke alamat klien kami (door to door shipping). Selepas beberapa tahun beroperasi, kami mengembangkan servis syarikat kami ke cabang Transportation Service, Sewa Pool Untuk Events, kerja kerja plumbin dan mengecat premis.

TENTANG SERVIS KAMI

SERVIS KAMI

Menawarkan servis terbaik adalah prinsip kami

PRODUK KAMI

Menjual & memasarkan produk yang berkualiti dan harga berpatutan

KATALOG PRODUK

TESTIMONI PELANGGAN

Dengan visi & misi kami, kepuasan pelanggan menjadi keutamaan kami

Assalamualaikum miss, barang yang saya order tu baru je dapat pagi tadi, terkejut juga sebab barang sampai cepat. Barang-barang semua dalam keadaan okay, takde pecah dan semua seal kemas. Terima kasih sangat sangat ye, saya akan share service ni dekat kawan kawan saya.
Aiman
Peniaga

Testimoni Melalui Whatsapp

Testimoni Melalui Whatsapp

Hi miss , saya baru je dapat barang yang saya order last time. Btw barang takde rosak, semua okay saya dah check. Terima kasih ye miss, later kalau saya nak guna service ni lagi saya akan contact miss terus dan akan recommend dekat kawan kawan saya untuk service ni.
Glorial
Peniaga

HUBUNGI KAMI

Kekal Berhubung. Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi Maklumat Dibawah

IKUTI KAMI DI :

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top